Овните разполагат с идеални възможности, а за Телците седмицата е трудна.

...
Овните разполагат с идеални възможности, а за Телците седмицата е трудна.
Коментари Харесай

Ето какво те чака през следващите дни

Овните разполагат с идеални благоприятни условия, а за Телците седмицата е сложна. За Близнаците това е стадий на придвижване, а за Раците на напрежение.

Лъвовете завършват забележителен стадий, а Девите се сблъскват с персонални проблеми. Везните да се ориентират към обмисляне, а Скорпионите ще са удовлетворени от осъщественото. Стрелците да се освободят от преградите, а достиженията на Козирозите ще са положителни. Водолеите се сблъскват с компликации, а Рибите работят старателно.

Седмичен хороскоп ОВЕН 

Добри благоприятни условия

Предизвикателствата ще ви създадат по-борбени в отбрана на ползите ви. Овните са построили стройна доктрина за реализацията на задачите си, само че не е несъмнено, че ще осъществите замисленото в на практика проект, тъй като персона с въздействие може да спре реализацията ви. Преценете тъкмо позицията си, с цел да имате опция за корекции при нужда. Петък е нервозен, само че сполучлив. Уикендът е плодороден, а понеделник и вторник издигат много усложнения. 

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ

Изчакайте да отмине сложното време             С възторг и сила ще се отдадете на реализирането на проектите си. Периодът акцентира, че Телците са прекомерно нервни, а душeвността им е претрупана от отрицателните квалификации, които чуват за себе си, или ги долавяте посредством интуицията си от отношението на близките. В практическо отношение интервалът е неприятен. Препоръчително е да се въздържате от значими задължения. Навлизате в интервал за промени, които ще продължи шест седмици. 

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Етап на промени            

 В търсене на реализации и смяна използвайте знанията си, те ще ви оказват помощ по-бързо да постигнете задачите си. По сходство на Телците, и за вас се разпростира интервал на промени, през който ще се разделите с избрани хора и обстановки, чието наличие към този момент не е желателно, а дейностите и въздействието на други от обкръжението, сензитивно ще ограничите. Успехът ви ще е изцяло обезпечен в случай че подържате вътрешното си положение в динамично равновесие. В петък действате сполучливо, само че събота щее е доста напрегната. 

Седмичен хороскоп РАК

Напрегнат стадий             

Никой не е непогрешим, вие също. Седмицата се оказва много напрегната за преобладаващата част от представителите на Рак. Естественият човешки блян, да бъде приета характерността му, неговият труд, отговорността и лоялността, ще се трансфорат в причина за разногласия и спорове с близките, а в някои случаи и за подли удари върху вас. Внимавайте! Петък събота и неделя, са тежки и напрегнати. Следващите също са напрегнати. Слабо изключение прави само четвъртък.

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Напрежение преди привършване

Ще ви занимават най-вече персоналните ви мисли и страсти. През последната юлска седмица Лъвовете ще се оправят с голям брой каузи и задания, което на процедура ще им разреши на навлязат в един по-спокоен и не по този начин динамичен август. Ще ви се наложи да напрегнете сили и да употребите цялото си майсторство, с цел да приключите сполучливо захванатото. Много нервозен петък и сложни събота и неделя. Понеделник и вторник са тежки, само че и сполучливи.

Седмичен хороскоп ДЕВА 

Любовни проблеми

С уменията си и достойното си наличие в живота оставате усещане за себе си, като за можещи и успяващи хора. Доста неспокойни, а неведнъж и мощно отегчени, Девите ще са напрегнати през сегашния седемдневен интервал. В доста случаи проблемите са любовни, и както се обрисува, не е изключено да настъпи разлъка при някои. Ще употребите доста старания в опитите си да разрешите въпроси отемоционално естество. Петък е слаб. Събота е по-добра, а неделя е доста трудна. Понеделник е тежък. Пазете се от измами. Следващите делници по-добри и сполучливи.    

Седмичен хороскоп ВЕЗНИ

Време за обмисляне

Романтични настроения ще има към вас и ще се радвате на споделен интерес от страна на човек, който мощно ви вълнува. През новата седмица огромна част от Везните ще се сблъскат с мъчно обясними обстановки, а събитията, в които ще вземат участие, надали биха могли да ви накарат да се усещат задоволени. Мнозина са изправени пред нуждата да вкарат ред в делата си или в метода си на живот. Никой от зодията няма да сгреши в случай че проектира развиването си за по-продължителен интервал от време. 

Седмичен хороскоп СКОРПИОН

Удовлетворителни достижения

С рутина и отработени умения ще се впускате в детайлите и тънкостите на директната си претовареност. Върху Скорпионите през този седмичен интервал работят две трендове, които ги разделят на две огромни групи. За едната тези дни са спокойни и евентуално мнозина са във време на годишен отпуск. Другата част от зодията не може да се похвалят със свободно време, тъй като деловата им изява продължава с ненамаляващи темпове. Петък ви ангажира с материални каузи. Уикендът и понеделник са сполучливи.следващите не саа неприятни, само че са по-напрегнати.    

Седмичен хороскоп СТРЕЛЕЦ

Освободете се от бариерите

Амбицирани сте да постигнете огромни персонални цели и приемате негативно всяка рецензия ориентирана към вас. Преобладаващата част от Стрелците са ужасно впечатлени от нелоялното отношение на заобикалящите ги в службата или публичните среди. Явно някои от тези хора непрекъснато разрушават имиджа ви посредством клюки, доноси и кой знае какви други „ изобретения ”, което най-вероятно ще провокира изострен конфликт с някои от тях. Петък и събота са удобни. По-трудна в развиването си се оказва неделя. 

Седмичен хороскоп КОЗИРОГ

Удовлетворени от постигнатото

Полезни препоръки ще получите от човек, имащ отношение към проблемите ви. Безусловен факт  през новата седмица ще е вашият триумф в това направление, където сте съсредоточили напъните си, и не жалите сили и средства, с цел да постигнете задачата си. Възможно е в някои случаи обективните условия да ви принудят да вземете компромисно решение, само че това надали ще ви навреди.  Петък е плодороден. Събота и неделя са по-напрегнати нервни. Делниците ще са много положителни и сполучливи за реализацията на задачите в персонален и настоятелен проект.

Седмичен хороскоп ВОДОЛЕЙ 

Сблъсък с компликации Гледайте на протичащото се от към положителната му страна и не търсете аргументи за неодобрение. Водолеите са на прага на сложен седемдневен интервал. Попадате в среда на провокации, които неизбежно водят след себе си спорове и конфликти. Би било добре да стоите настрани от разногласията в професионалния бранш или при контактите ви в обществото. Никак не е изключено да станете жертва на подли удари. Петък, събота и неделя са сполучливи. Следващите два дни също. По-напрегнати са сряда и четвъртък, само че те ви носят триумф.

Седмичен хороскоп РИБИ  Действайте старателно Във връзка с идна изява ще се мобилизирате с подготовката си, с цел да се визиите на равнище, като това включва и ограничавания от друго естество. Ако Рибите не приложат нужните старания за справяне с проблеми, или за реализацията си в съответния настоятелен бранш, седмичния интервал ще ги затрупа с разочарования. В настоятелен проект ще е много мъчно за преобладаващото болшинство от зодията. Има известни удобни благоприятни условия за  успешно осъществяване на договаряния. Петък и уикендът са сполучливи и печеливши. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР